Zakluček Gorenjske bowling lige

V četrtek, 18.6.2020 se je na bowlingu Metropool Planet Kranj odvijal zaključni turnir četverice najboljših po rednem delu tekmovanja.

S tekmo sta pričeli ekipi KR Žirafa 1 in Naklanci. Igralci Žirafe so odlično začeli in povedli, kasneje pa so Naklanci nadoknadili zaostanek in se uvrstili v naslednji krog, kjer jih je čakala ekipa Kurje premze iz Lesc.

Tako kot proti Žirafi so Naklanci slabo začeli proti Kurjim premzam a se tudi tokrat niso dali in v samem zaključku tesno premagali Kurje premze.

Sledilo je veliko finale med ekipama Kremenčki in Naklanci, kjer je bilo ponovno napeto vse do zadnjega meta, kjer so imeli Kremenčki nekoliko več sreče od Naklancev in tako zmagali in osvojili naslov gorenjskega prvaka za sezono 2019/2020!

Napredovanje iz 2.lige v 1.ligo sta si zagotovili ekipi KR Žirafa 3 in ŠD Podljubelj. Najkoristnejši igralec 2.lige je postal Boris Nadižar, Najkoristnejši igralec 1.lige pa Peter Jelovčan!

Čestitke vsem nastopajočim in hvala navijačem za podporo!

Zahvala za vodenje rezultatov skozi celotno sezono gre Košir Dejanu in na finalu Jeram Milanu. Zahvala tudi Bowling Metropoolu za odlično pripravljene steze in pogostitev!

Se vidimo v jeseni s pričetkom nove sezone!