Zaključena že 11.sezona Gorenjske bowling lige

V ponedeljek, 8.4.2019 se je odvil zaključni turnir gorenjske bowling lige. Glavni akterji so bili člani ekip, ki so se uvrstile med najboljše štiri ekipe po rednem delu in sicer:

– Monster 1

– Minerji

– Gringosi

– Kurje premze

Prvi dvoboj je potekal med ekipama Monster 1 in Minerji, kjer so boljšo predstavo prikazali člani ekipe Minerjev in si s tem zagotovili napredovanje v drugi krog.

V drugem krogu sta se pomerili ekipi Minerjev in Gringosi, kjer pa so pohod Minerjev zaustavili člani Gringosov, ki so si z zmago priigrali možnost igranja v velikem finalu.

Gringosi so v finalni tekmi začeli v krču vendar so v nadaljevanju prikazali boljšo igro do konca skorajda preobrnili tekmo, vendar so člani Kurjih premz stiskali zobe in si priigrali prvi naslov zmagovalcev Gorenjske bowling lige.

MVP sta si v 1.GBL priigrala Mojca K. Janžekovič med dekleti in Bojan Škulj med moškimi.

V 2.GBL je bil vrstni red ekip po rednem delu sledeč:

1.mesto: Jazbeci 1

2.mesto: Proteini.si

3.mesto: 4ever young

MVP sta si v 2.GBL priigrala Irena Pogačnik med dekleti in Janez Potočnik med moškimi.

Dvoboji za preboj v 1.GBL so prinesli nove obraze, saj sta si obe ekipi iz 2.GBL priigrali nastop v 1.GBL. 4ever young je premagala ekipo Žirafe 2, Proteini.si pa so premagali ekipo ŠD Podljubelj.

Prvič v zgodovini Gorenjske bowling lige, se je OO GBL moral odločiti o izpeljavi 3.GBL, saj je bilo v začetku leta prijavljenih rekordno število ekip.

Vrstni red 3.GBL je bil sledeč:

1.mesto: Proteini.si 1

2.mesto: Ljudje

3.mesto: Žabce

MVP sta si v 3.GBL priigrala Nataša Mohorč med dekleti in Erni Šolar med moškimi.

Dvoboji za preboj v 2.GBL niso prinesli nobenih sprememb, razen ekipa Proteini.si se seli v 2.GBL saj so osvojili naslov v 3.GBL.

OO GBL čestita vsem ekipam in pa seveda vsem dobitnikom priznanj!

Se vidimo v prihodnji sezoni!