Prva zmaga v novem letu

Minulo soboto, 12.1.2019, so bila zopet na sporedu ligaška tekmovanja v bowlingu. Tretjeligaši so gostovali v bowling centru Strike, v Mariboru.

Po odsotnosti bolnega Tiana in poškodovane Taje, so za drugo ekipo Kranja tokrat zaigrali veteran Boris, mladinca Dimi in Aleks ter kapetan Gorazd.

Že od samega začetka sezone smo potiho pričakovali, da bi se na igra odprla, morda naredili dober skupni rezultat, ampak tak začetek kot to soboto pa še v sanjah nismo pričakovali.

Že takoj v prvi igri smo naredili rezultat, s katerim smo dali nasprotnikom vedeti, da z nami ni dobro češenj zobat. Dimi, kot naš prvi igralec na stezi, je podrl 193 kegljev, Gorazd 255, Aleks 232 in Boris 203, skupno 883 podrtih kegljev oziroma povprečje dobrih 220 podrtih kegljev. Že takoj na začetku smo naredili razliko za dobrih 100 kegljev in to razliko uspešno pripeljali tudi do konca. Na koncu smo slavili v Mariboru z neverjetnimi 4486 podrtimi keglji oziroma povprečjem 186 kegljev.

Vse pohvale gredo prav vsem fantom, Dimiju, ki je bil na koncu med posamezniki 13. izmed 29 nastopajočih, Borisu, ki je zasedel 10. mesto, odlični Aleks je bil 5. in Gorazd, ponovni zmagovalec med posamezniki.

Zahvala tudi vsem navijačem, na tekmi ter doma na kavču.

Čestitke Dimiju, ki je na treningu v začetku tedna podrl svoj rekord v eni igri, 265 podrtih kegljev je nov mejnik za našega desetletnika.

Naslednja težka tekma bo na sporedu 9.2., v Radljah ob Dravi.