Odlična forma Taje in Aleksa ob koncu leta

Prejšnji konec tedna se je 3. liga nadaljevala s tekmo v Murski Soboti. Kljub temu, da se je naprava za pripravo stez pokvarila in da so ročno namazali steze, se je ekipa Kranja 2 odlično odrezala.

Poleg Borisa, zamenjal je obolelega Dimija, so za ekipo zaigrali, Taja, Aleks in Gorazd.

Skozi vso tekmo smo imeli vse niti za zmago v rokah, nekajkrat smo še vodili, pa vendar smo na koncu morali priznati premoč samo ekipi iz Zagorja, ki nas je v zadnji igri premagala.

S povprečjem dobrih 167 podrtih kegljev smo zasedli drugo mesto in s tem dokazali, da počasi prihaja naš čas, čas za zmago v enem izmed kol 3.lige.

Naslednja tekma 3. lige bo v Mariboru in sicer 12.januarja 2019.

Včeraj pa smo v Areni, v Ljubljani, spremljali zanimive dvoboje v Mladinski ligi, kjer sta Taja in Aleks naravnost blestela.

Taja je odlično igrala skozi vso tekmo, s zadnjo igro ter rezultatom 220 podrtih kegljev pa je potrdila zmago med dekleti in zasluženo dvignila roke v zrak.

Aleks je na začetku igral precej zadržano, v zadnjih treh igrah pa podrl neverjetnih 664 kegljev in na koncu zasedel odlično 4. mesto med fanti. Aleks je zadnjo igro zaključil pri 245 podrtih kegljih, kar je njegov osebni rekord.

Bolezen pa je Dimija očitno preveč izčrpala, na koncu je zasedel 9. mesto.

Še enkrat čestitke mladim, pa tudi starim staršem za bučno navijanje.

Naslednja tek ma Mladinske lige bo na sporedu v soboto, v klubu 300, v Ljubljani, vabljeni k ogledu.